fredag 6 november 2009

Golv

Idag åkte vi och tittade på olika typer av klinkerplattor till golver i nedervåningen. Eftersom vi ska ha golvvärme i hela nedervåningen så är trägolv visst inte så bra, det kan spricka och slå sig, men till den franska stil som vi har valt att ha i huset så skulle ju plattor passa mycket bra, samtidigt som det lär ska vara det bästa när man har golvvärme.

Vi fick mycket bra hjälp på den butik vi besökte, och fick många bra ideer. Just nu har vi fått smak för terracotta-färgade plattor i köket, någon typ av sandfärgade i matsal och vardagsrum, och eventuellt ett schackrutemönster i hallen med sand och terracotta. Till badrummet nere hittade vi så fina blå och ljusgrå plattor som hade vart jättefina i ett schackrutemönster, och till badrummet uppe tror vi på terracottafärgade. Vi tog en massa bilder, och fick mycket att tänka på, så ideerna lär väl modifieras efter hand, vi ska ju också besöka ytterligare butiker och se vad de kan erbjuda.

1 kommentar:

  1. Hejsan!
    Jättte kul att titta in på din fina blogg.Ska helt klart följa den.Tack för att du har skrivit på min blogg. Och visst är det den finaste bakgrunden vi har.....
    På återseende
    Kram Mia Maräng.

    SvaraRadera